hae's FotoPage

By: hae hanafi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 11-May-2006 01:00 Email | Share | | Bookmark
Pre-Honeymoon Part 2 - Kelantan

us...on d way balik KL
Pantai ni betul2 sebelah S.K Tok Bali
S.K. Tok Bali
View all 4 photos...
Just bergambar dalam kereta masa on d way balik KL. Pergi Kelantan on ticketlah ni sebab follow Z buat kerja sikit. Upgrading school....Location for upgrading school ialah Pasir Putih & KB. Jenuh jugalah berjalan satu Pasir Puteh tu nak cari sekolah nasib baik ada adik Ipar Boss yang jadi driver...kalo harap kami conform xjumpa sekolah...
antara sekolah yang kami lawati (macam YB plak)....

1. S.M (A) Melor
2. S.R. Tualang Tinggi, Pasir Puteh
3. S.R. Seligi, Pasir Puteh
4. S.M Padang Pak Amat
5. S.K Tok Bali
6. S.M Dato Ismail...jumpa Pengetua En. Wira Jaya

penat tak terkata ...i jadi photographer japlah..sbb tgk kesian hubby i yang chubby tuh menarik measurement tape utk kira longkang sekolah....masa nih hubby i dah mula nak tarik muka sbb panas sgt...jln pun dah tak betul...boleh nak jatuh sbb langgar kaki sendiri....

anyway puaslah sikit...tak sabar nak pergi lagi sbb nak beli tudung ....botak dah kepala laki bayar tudung aku....


Thursday, 11-May-2006 00:50 Email | Share | | Bookmark
Honeymoon - Part 1 - Cherating

Transport kami yang kecil n murah xxxxcc jer...
US - by Sg Kuantan
Us again
View all 7 photos...
Tis is my pre honeymoon - Cherating....xdapat nak amik byk sangat gambar sbb penat kenduri xhabis lagi.....adalah gambar yang diambil b4 balik ke KL

aku honeymoon kat Cherating tapi aku amik gambar kat Sg. Kuantan...(i.e Tempat Suzy n Joe, Malina n Norizam dating & temapt berd doo berenang- ini semua fitnah belaka...aku saja buat cerita).

Aku gerak hari rabu ptg, bawa keta rileks jer..xde apa nak rushing n sampai kat cherating dah kul 7.00pm. Dah remang senja so kelam kabut cari tempat utk tido....Actually kat Cherating, we are planning nak dok kat Suria Cherating Beach Resort tapi dah full house.Kat sini kira oklah room rate dia..so kami pergilah satu tmpt yang dicadangkan oleh adik aku Mercu...(loc before Suria Cherating Beach Resort)...aku berani suggest tempat nih utk honeymooners yang nak budget accommodation RM 60.00 jer....malangnya juga full house... so tis staff kat mercu suggest Lis Na Ris kurang cun berbanding Mercu RM 55.00 sahaja. bolehlah utk semalaman...

so laki aku mmg nak sgt swim so kami teruskan misi ke pool berdekatan. masa laki aku asyik swim ke hulu hilir aku berendam jer kat tepi sebab tak reti berenang.tetiba sahaja aku terasa seram sejuk yg amat sgt..then aku pandang kiri n kanan, baru aku sedar yang aku n laki aku jer ada kat resort tuh....terus stop pandang kanan kiri...aku ajak laki aku naik n start keta trus cari makan...malam masa nak tido...ishh seram sejuk jer.....menakutkan...so aku peluklah laki aku kuat2 n terus pejam mata seram tak..tapi nih betul aku xtipu.aku takut siot..


Thursday, 27-Apr-2006 03:45 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS BERSANDING - 09 APRIL 2006

 
 
 
View all 10 photos...
[b][i]


Saturday, 8-Apr-2006 02:53 Email | Share | | Bookmark
[color=olive][b]Hari Pernikahan Saya - 8 April 2006[/b][/color]

the smiling man b4 his marriage
waiting patiently.......
the moments!!
View all 10 photos...


Friday, 2-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
BBGS

Front Facade
Canteen Block
Front Facade 2
View all 6 photos...
The view missed by all. This is my school. I'm very proud of my school. I got my secondary education here. If turn back time I want to be more active girl. During school day, i'm bit pasif...just lepak with all my felda members during recess....never have confidence to lepak with other gurls. Really i want to cherish all my days during school time.


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net